WIJ advocaten wordt lid van Global Insurance Law Connect

WIJ advocaten is toegetreden tot het exclusieve Global Insurance Law Connect (GILC). GILC is een snelgroeiend wereldwijd netwerk van gerenommeerde advocatenkantoren die volledig zijn gericht op de verzekeringsindustrie. Het lidmaatschap van GILC stelt ons en onze cliënten in staat om internationaal op hoog niveau samen te werken met de allerbeste verzekeringsrechtadvocaten uit de hele wereld.

Het selectietraject was intensief, maar beslist de moeite waard. Voor onze huidige en toekomstige cliënten opent zich hiermee een nieuwe ‘window of opportunities’. In Nederland gevestigde verzekeringsmaatschappijen, -tussenpersonen en Nederlandse bedrijven die te maken hebben met zaken die letterlijk grensoverschrijdend zijn, kunnen wij dankzij het GILC-netwerk nóg beter bedienen. WIJ advocaten brengt de zaak verder. Nu dus ook in het buitenland.  

Global Insurance Law Connect is een wereldwijde samenwerking van advocatenkantoren gespecialiseerd in het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Het netwerk is in haar driejarig bestaan snel gegroeid en werkt doorlopend aan verdere uitbreiding. Zowel kwantitatief als kwalitatief.

De leden van GILC zoeken elkaar geregeld op binnen veertien focusgroepen waarmee zij doorlopend expertise en kennis delen met hun cliënten. Deze groepen richten zich onder meer op complexe letselschades, Financial Lines, Property, Construction, D&O, Cyber, Fraude en Product Liability & Recall.

Meer informatie over het netwerk vindt u op de website www.globalinsurancelaw.com en in het persbericht van GILC op https://www.globalinsurancelaw.com/2020/11/16/wij-advocaten-joins-global-insurance-law-connect/.

Voor vragen kunt u uiteraard ook altijd contact opnemen met ons:

- Harriët Delhaas: +31 6 159 40 090 of delhaas@wijadvocaten.nl
- Suzanne Bordewijk: + 31 6 531 68 604 of bordewijk@wijadvocaten.nl

Deel dit artikel via:

Lees ook