Bezoekadres

Veemkade 374
1019 HE Amsterdam

Correspondentieadres

Postbus 1563
1000 BN Amsterdam

Telefoon, fax en e-mail

T +31(0)20 896 9800

F +31(0)20 896 9801

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving


Komt u met de auto?

Wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem, toets dan "Withoedenveem" in, in plaats van Veemkade. U kunt parkeren in de parkeergarage De Loodsen direct tegenover het pand van WIJ advocaten. De ingang van ons kantoor is aan het water links van Bagels & Beans.

Vanuit de richting Zaandam
Volg de A8 richting Amsterdam. Ga op het knooppunt Coenplein de A10 op richting Amersfoort/Volendam. Neem de afslag Zeeburg (afslag 114) en ga vervolgens linksaf de IJburglaan (S114) op richting Zeebrug/Artis. Na de Piet Hein tunnel rechtsaf de Piet Heinkade op. Na ongeveer 800 m (ter hoogte van de SMEG winkel) rechtsaf naar de Veemkade.

Vanuit de richting Utrecht
Volg de A2 richting Amsterdam. Ga op het knooppunt Amstel de A10 op richting A10 Ringweg Oost. Bij knooppunt Watergraafsmeer de A10 richting Zaanstad nemen. Neem de afslag Zeeburg (afslag 114) en ga vervolgens linksaf de IJburglaan (S114) op richting Zeebrug/Artis. Na de Piet Hein tunnel rechtsaf de Piet Heinkade op. Na ongeveer 800 m (ter hoogte van de SMEG winkel) rechtsaf Withoedenveem in.

Vanuit de richting Amersfoort
Volg de A1 richting Amsterdam. Ga op het knooppunt Watergraafsmeer de A10/E35 op richting A10 Ringweg Noord.
Neem de afslag Zeeburg (afslag 114) en ga vervolgens linksaf de IJburglaan (S114) op richting Zeebrug/Artis. Na de Piet Hein tunnel rechtsaf de Piet Heinkade op. Na ongeveer 800 m (ter hoogte van de SMEG winkel) rechtsaf naar de Veemkade.


Komt u met het openbaar vervoer?

Neem aan de oostzijde van Amsterdam Centraal tram 26 richting IJburg. Stap uit bij de halte Kattenburgerstraat en steek de Piet Heinkade over. Loop langs Pakhuis de Zwijger richting het water en ga vervolgens rechtsaf de Veemkade op. Na het Withoedenveem bevindt WIJ advocaten zich aan uw rechterhand (ingang links naast Bagels & Beans).