Tien jaar WIJ

De kracht van oprecht samenwerken.

Vanuit een gedeeld verleden gingen wij, de oprichters van WIJ Advocaten, regelmatig met z’n zessen uit eten. Zo ook in 2010. Daar werd al voor het dessert duidelijk dat we een wens deelden. Die wens was een eigen kantoor, gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Waar we zouden werken op een manier die bij ons en de beoogde cliënten zou passen. Waar transparantie en samen werken aan een oplossing, met elkaar en met de cliënt, de boventoon zou voeren. Waar wij een ander geluid zouden laten horen, in de toch wat traditionele wereld van de advocatuur.

Sparringpartner

We weten hoe het voelt aan de andere kant van de tafel. Als verzekeraar wil je gewoon weten wat er gebeurt en waar je aan toe bent. Adviezen moeten duidelijk zijn, begrijpelijk. Als iemand even wil bellen om een idee te bespreken, moet niet direct de teller gaan lopen. De cliënt op weg naar een oplossing helpen, als sparringpartner, is iets dat ons elke dag weer motiveert.

Oplossingen

Tien jaar later zijn we er nog steeds en hebben we een stevige positie in de markt. Inmiddels met dertien advocaten en vijf ondersteuners, met dezelfde visie. En merken we dat het werkt. In onze markt gaat het niet om het halen van je gelijk. Het gaat om het oplossen van een probleem, vlot met elkaar verder kunnen, de zaak in beweging houden. Vooral het samen zoeken naar een oplossing, zodat alle partijen ook in de toekomst met elkaar verder kunnen, is wat ons drijft.

Ondernemerschap

Het ondernemerschap geeft ons de kans om op onze eigen manier, samen met de cliënt, oplossingen te zoeken. En zorgen uit handen te nemen. Het ondernemerschap geeft ons de kans dat ook buiten de landsgrenzen te doen. Met de toetreding tot Global Insurance Law Connect (GILC) krijgen we toegang tot een internationaal netwerk, zodat wij een nog betere dienstverlener voor onze cliënten kunnen zijn.

Loyaliteit

In 2021 eten we nog steeds regelmatig met elkaar. We bespreken onze aanpak, hoe het gaat waar we onszelf de komende jaren zien. We gunnen elkaar het succes, de leermomenten. We blijven ons ontwikkelen. Dat doen we voor en samen met een loyaal netwerk. Onze cliënten zijn lovend en blijven terugkomen. Daar zijn we heel blij mee. We hopen die samenwerking nog minstens tien jaar te kunnen voortzetten.

Tien jaar WIJ
Deel dit artikel via:

Lees ook